Навръх рождения си ден – 10 март, Шарън Стоун реши да

...
Навръх рождения си ден – 10 март, Шарън Стоун реши да
Коментари Харесай

Шарън Стоун изуми феновете си с уголемени устни

Навръх рождения си ден – 10 март, Шарън Стоун реши да се пошегува с почитателите си и най-много с известното клатушкане на доста дами по света по шарановите устни.

А 65-годишната актриса показа в обществените мрежи фотоси, на които наподобява извънредно. Разрошената коса, небрежният халат и очилата, с които се е снимала обаче, бледнеят пред това, което сграбчи вниманието на почитателите ѝ. Става дума за големите изкуствени устни, имитиращи тези с хиалуронова киселина. 
                             

" Най-накрая го направих. Започвам новата си година в Холивуд ", написа с възприятие за комизъм звездата.

Почитателите на актрисата, която е известна поддръжничка на естественото стареене и безжалостен съперник на пластичните интервенции, приветсваха с екстаз шегата на фаворитката си. " Изглежда изцяло естествено! ", написа с доза шеговитост един от почитателите на Шарън.

" Първоначално не разбрах за какво Шарън Стоун разгласява фотоси на Кортни Лав ", " Боже мой, изпаднах в суматоха за пет секунди ", разяснява различен.

Шарън изненада още повече почитателите си и като разгласява архивна фотография от детството си. Освен от редица фенове тя бе поздравена за персоналния си празник и от доста звезди, измежду които Антонио Бандерас, Наоми Кембъл, Тес Холидей и доста други. 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР